Ring til os     + 45 53 38 45 33

Tips

Gode ​​råd, når du vælger køreskole:

Det er tid til at lære at køre. Derefter er det vigtigt at vælge en god førerskole, den der har den bedste flåde af køretøjer og gode lærere; det vigtigste er, at skolen skal være akkrediteret. Mange mennesker tror, ​​at det at køre en bil er den nemmeste ting i verden, måske kan det være, men der er nogle ting, du skal tage i betragtning, en god chauffør skal være opmærksom på begreber som kørselssikkerhed, trafiklover, trafikmeldinger, vejbane skilte og endda hvordan køretøjer er udstyret, skal al denne viden om kørsel leveres af dine lærere i køretimer.

Dyrt at købe det billigt:

– Det er vigtigt at vælge den skole, der lærer dig at køre sikkert.
–  Som ny driver skal du sikre dig, at undervisningen er kvalitativ.
– Høj priskonkurrence blandt køreskolerne fører ofte til fejl i undervisningen.

Lyt til andres anbefalinger:

Det er altid en god ide at lytte til de andres anbefalinger – hvis du kender nogen, der har været glad for sin køreinstruktør / skole, er det sandsynligt, at du også vil være det.

Tal med instruktøren:

At tage kørekort indebærer tillid. Derfor er det en god ide at tale med instruktøren, inden du selv begynder at tage lektioner. Sørg for, at instruktøren virker seriøs og behagelig.

Hvad inkluderer prisen?

Antal køreskoler tilbyder en startpakke. Sørg for, at du finder ud af, hvad pakken inkluderer. Hvis for eksempel hvis pakken indeholder obligatoriske lektioner, der er krævet i loven, før du får ret til at prøve. Ellers kan processen med at tage licensen blive kostbar, end den er nødvendig.

Du kan skifte instruktør undervejs:

Du kan være uheldig og ikke tilfreds med undervisningssystemet eller en metode, som en bestemt køreskole eller instruktør leverer. Du har altid ret til at skifte instruktør eller skole.

klager:

Hvis du ikke er tilfreds med din kørelæringsproces, klager du til “Klagenævnet for køreundervisning” – “ Ankenævn for køreundervisning “. Det koster kun 50 kr. at klage.
Hvis du vinder sagen, returneres penge, som du har investeret i din licens, til dig.

Krav til køreundervisning

Kontroller, om undervisningen opfylder følgende krav:

  • Kurset skal følge undervisningsplanen
  • Tjek læseplanen på politiets officielle websted
  • Teoretisk undervisning og praktisk undervisning skal supplere hinanden
  • Alle studerende, der tager teoriundervisning, skal være på samme niveau
  • Undervisningen er baseret på billeder / illustrationer, så eleverne kan trænes i at dømme i forskellige trafikale situationer
  • De første praktiske lektioner skal foregå på det lukkede område
  • Praktisk undervisning inkluderer kørsel på motorvejen, ekspressvej og kørsel i mørke